hits

Fiskegrateng

Hva trenger du?

  • 1 ss olivenolje
  • 50 g løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 400 g hermetiske tomater
  • 1 ss fersk ingefær
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 150 g laksefilet
  • 150 torskefilet
  • 2 ss smør
  • 100 g sellerirot

Hvordan gjøres det?

1. Forvarm ovnen til 175 grader.

2. Del opp sellerirot i biter og kok i lettsaltet vann i 7-10 minutter. Hell av vannen, mos og bland med smør. Krydre med salt og pepper.

3. Ha fisken i kokende vann i en kjele. Vannet skal bare dekke fisken akkurat. Småkok i 5 minutter. Fisken skal da være fast, men la seg flake lett. Ha fisken i en bolle.

4. Ha olje i en panne og stek løk og hvitløk på medium varme i 5 minutter. Ha oppi fisken med tomater, kanel, ingefær, salt og pepper. La det småkoke på medium varme sånn at smakene setter seg.

5. Ha blandingen i en liten ildfast form og dekk det med sellerimosen.

6. Stek i ovnen i 20 minutter, til mosen blir gylden på toppen. Serveres med grønnsaker ved siden av.

Hentet fra atkins

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Saras lavkarbo

Saras lavkarbo

24, Fredrikstad

Hei. Jeg startet for fult på lavkarbokosthold 15. mars 2017. Kostholdet er utrolig variert og spennende. Mange syntes det er vanskelig å finne oppskrifter som er lavkarbovennlige. Derfor velger jeg å lage en blogg hvor jeg poster ulike oppskrifter som har falt i smak hos meg. Hilsen Sara.

Kategorier

Arkiv